Blindtarme & bogføring
Region Syddanmarks største opgave er at holde gang i det Syddanske sundhedsvæsen. Vi er med til at skabe et rummeligt og solidt samfund, der tager udgangspunkt i borgeren. For at kunne gøre det, har vi brug for dygtige medarbejdere med forskellige kompetencer.

Vi har selvfølgelig stillinger indenfor bl.a. sygepleje, fysioterapi og lægevidenskab, men har i høj grad også brug for folk til de administrative opgaver indenfor HR, IT, økonomi, kommunikation, administration – og vi ku’ blive ved!

Du må gerne være grøn
Region Syddanmark vil gerne være en organisation, hvor studerende og nyuddannede føler sig værdsat, og hvor vi kan skabe udvikling sammen. Derfor åbner vi gerne dørene for både praktikanter, studentermedhjælpere, projektskrivere og nyuddannede i hele organisationen, der kan opdatere os med den nyeste viden.

Din udvikling udvikler os
Det er vigtigt for os, at være en attraktiv arbejdsplads, med gode rammer og forhold for alle vores medarbejdere. Derfor har vi fokus på, at der er gode udviklingsmuligheder og udfordrende opgaver, så vores medarbejdere hele tiden udvikler deres kompetencer.

Vi er Syddanmarks største offentlige servicevirksomhed og tror på, at fleksibilitet og nytænkning er nøgleordene for at skabe en moderne og effektiv organisation.

Interesseret?
Lyder det som noget for dig kan du læse mere på job.regionsyddanmark.dk