more search options

For students

51 student jobs

11 freelance jobs

For graduates

52 jobs & research

41 graduate & trainee

For experienced

1412 full-time & temp

221 research


Management Consulting Graduate

Accenture is a leading global professional services company, providing a broad range of services and solutions in strategy, consulting, digital, technology and operations.
2018-04-16 Accenture Greater Copenhagen, Øresund region

TV driftsekspert i YouSee TV Lab

youSee TV Labs TV og Gigaspeed 18-mands drifts team leder efter en ny kollega. Vi er ansvarlige for drift og vedligeholdelse af youSee TV Labs TV og Gigaspeed systemer. Vores omgang med hinanden er åben, uformel og sjov. Vi er en erfaren flok, som hjælper hinanden samtidig med at vi er rigtig gode til at løse udfordringer på egen hånd.
2018-04-20 TDC Group Greater Copenhagen, Øresund region

TV driftsekspert i YouSee TV Lab

Har du streaming TV og IT viden på højt niveau eller har du for nylig afsluttet uddannelse i netværk, IT eller TV systemer – og har du stor interesse for streaming TV?
2018-04-20 TDC Group Greater Copenhagen

OFS Danmark søger studentermedhjælper til software udvikling - C#

Brænder du for at arbejde et sted, hvor den enkeltes indsats gør en forskel og vil du gerne bidrage til den samlede succes? – så er det måske dig vi leder efter.
2018-04-10 OFS Fitel Denmark Greater Copenhagen

IT-tekniker i sundhedssystemer

Daintel er en lille og højt specialiseret it-virksomhed, med speciale i udvikling af software til intensivafdelinger og kritisk syge patienter på hospitaler. Vi bygger løsninger, hvor store selskaber mislykkes. Vi er førende på markedet i Danmark, og vi er ved at implementere vores løsning i Island.
2018-04-19 Daintel ApS Greater Copenhagen

Groupcare søger en studerende til .NET-udvikling

Ønsker du at blive en central del af den fortsatte udvikling i en mindre virksomhed med højt til loftet og de bedste kunder i markedet? Så har vi stillingen til dig! Groupcare søger lige nu en studerende deltidsudvikler. Der sker en masse spændende ting hos Groupcare for tiden. Vi skal bl.a. i gang med at udvikle en ny selvbetjenings-platform, som kombinerer funktionaliteten fra vores nuværende to løsninger; Membersite og Groupcare Community.
2018-04-23 Groupcare A/S Greater Copenhagen, Øresund region

+ 50 Internships for bachelor/master students: Apply now

Are you looking for an exciting hands-on learning opportunity to supplement your studies? Would you like to combine your bachelor’s or master’s thesis with an internship? At Novo Nordisk it’s possible to do both!
2018-04-12 Novo Nordisk A/S Greater Copenhagen, Øresund region

DTU Connect

dtu-connect-banner2017 width=

Create a profile - and get headhunted by companies looking for candidates like you!

opret profil

Jobbank på dansk

dtu-connect-banner2017

Savner du at se Jobbanken på dansk? Klik her og kom tilbage til de danske sider:

DTU Jobbank på dansk

DTU Alumni

Network for all graduates from the Technical University of Denmark, DTU. Join for free and enjoy member advantages.

DTU Alumni

DTU Career Counselling

DTU’s Career Centre can help you make a successful transition from student to employee. Among the services we offer are workshops, networking events and individual counselling.

DTU Career Counselling

DSE

Students’ Business Relations, DSE, is a non-profit, non-political student driven organization at the Technical University of Denmark and Aalborg University.

DSE

This site uses cookies for statistics, social media and user experience. Using our site implies accept our privacy policy. (close)
HPT