Move On Communications A/S

Har du søgt et studiejob, været på en karrieremesse eller skal du til at søge fast job? Så har du formentlig allerede stiftet bekendtskab med os og vores produkter. I mere end 20 år har vi hjulpet akademikere med at få fart på karrieren, ved at samle alt man har brug for under og efter studiet.

Erfarne karriereskabere
Siden 1994 har vi beskæftiget os med kommunikation, Employer Branding og rekruttering. Vi driver både jobbanker, sociale medier og udgiver karrieremagasiner.

Langt over en halv million danskere har brugt vores KarriereVejviser, da de blev færdige med deres uddannelse, og hver måned klikker mere end 100.000 højtuddannede ind på vores jobbanker for både erfarne, nyuddannede eller studerende. Vores succes blev i 2014 understreget, da Børsen kårede os som Gazellevirksomhed.

Vi kender dig og din kommende arbejdsplads
Vi er her for at skabe det rigtige match mellem dig og din kommende arbejdsplads. Derfor lægger vi en stor indsats i at lære både arbejdsmarkedet og de højtuddannede at kende. Vi har løbende dialog med vores brugere i både nyhedsbreve og på sociale medier, og vores dygtige medarbejdere sørger for at holde kontakt til de mange virksomheder, som vi samarbejder med.

Om vores arbejdsplads
Vi er en udadvendt arbejdsplads, hvor vi sætter en ære i at skabe et match imellem vores brugere og de virksomheder, som bygger deres fremtid på højtuddannet arbejdskraft. Vores medarbejdere er engagerede i at skabe muligheder for højtuddannede, har overblik over virksomhedernes behov og er nysgerrige i forhold til nye måder at få højtuddannede og arbejdsgivere til at mødes. Det gælder, uanset om du er projektleder, journalist, grafiker, webmaster, sælger eller noget helt andet. Engagement og samarbejdsevne gør hver af os til en vigtig brik i vores daglige arbejde.

Form vores fremtid
Vi er 12 kolleger, hvoraf mange er studerende. Og vi vil gerne være flere. Hos os er der muligheder for både at sælge annoncer og løsninger til virksomheder, arbejde med journalistik på print, web, sociale medier og mobil eller at deltage i IT-udvikling med programmering. Du kan være i studiejob, i praktik, eller det kan være at du og din gruppe gerne vil arbejde med nogle af vores medier i projekter eller lignende. Har du gode idéer til, hvordan vores medier skal udvikle sig, så hører vi gerne fra dig.Move On Communications A/S - hurtigt overblik

Leveret af KarriereVejviser.dk


Move On Communications A/S
Move On Communications A/S
Move On er en kommunikationsvirksomhed, der arbejder med online rekrutteringsmedier - med fokus på uddannelse og arbejdsmarked.

Placering
Overgaden Oven Vandet 8, 1.
1415 København K
København, Svendborg
Branche

Rådgivning & Konsulentservice

Flydende arbejdstider, skiftende arbejdsgivere og hastige deadlines - men også høje lønninger og stadige udfordringer.

Logo: Move On Communications A/S
Statistik

Hvilke jobtyper og arbejdsområder udbyder vi normalt?

Webside

Få mere info omkring vores virksomhed på vores egne websider:

www.moveon.dk

Move On Communications A/S i Google

Er der andre informationer om os, som du burde vide? Se, hvad en Google-søgning siger.


Vi bruger cookies til statistik, sociale medier og brugeroplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du vores privatlivspolitik. (luk)
HPT